Karaman'da Fetö Şüphelisi 15 Kişi Adliyede

Karaman'da Fetö Şüphelisi 15 Kişi Adliyede

Karaman’da darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlar devam ediyor.

Karaman'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince, Karaman merkezli 7 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında  Karaman, Konya, Mersin, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır ve Uşak illerinde gözaltına alınan 29 şüpheliden 15'ü adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları öne sürülen, öğretmen, polis ve muvazzaf askerler bulunuyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber