Karaman'da Fikir ve Edebiyat Dergisi 'Çağa' Yayın Hayatına Başladı

Karaman'da Fikir ve Edebiyat Dergisi 'Çağa' Yayın Hayatına Başladı

Yayın hayatına bu yıl başlayan ve İrfan Ataseven Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çıkarılan Çağa dergisinin yayın ekibi Okul Müdürü Özgür Koca ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret ederek dergi hakkında bilgi verdiler.

Çağa dergisinin yayın ekibi Yasin Deniz, Alperen Karataş, Selin Yardımcı ve Senanur Yıldız, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Koca ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.  

Ziyarette İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Koca, fikir ve edebiyat dergisi Çağa’yı takdim edip dergi hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgiler verdi. Çağa dergisinin bu yıl yayın hayatına başladığını ifade eden Koca, öğrencilerin iş birliği neticesinde güzel bir ürünün ortaya çıktığını söyledi. Koca, “Öğrencilerimizin şiir ve yazılarıyla donattığı bu güzel dergi Türk dilinin başkenti Karaman’da edebiyat alanında yeni bir filiz olarak yeşerecektir.” dedi.

Çağa dergisinin yayın ekibini medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Gençlerimizin spor, sanat, müzik ve edebiyat alanlarında yapmış olduğu çalışmalar bizim için çok değerli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin sosyal ve sportif alanlarda kazanacağı her başarı başta aileleri olmak üzere öğretmenlerini, idarecilerini ve bizleri mutlu edecektir. İnsanların duygu ve düşüncelerini kağıda dökmesi dünyanın en zor işlerinden biridir. Öğrencilerimizi bu zor işi başarmalarından dolayı tebrik ediyorum. İlk sayısı ile yayın hayatına başlayan bu güzel derginin öğrencilerimizin fikir ve sanat geleceğinin oluşmasında önemli bir rolü olacaktır.” diye konuştu.

Ziyaret, Çağa dergisinin yayın ekibi Yasin Deniz, Alperen Karataş, Selin Yardımcı ve Senanur Yıldız’ın İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na dergi takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Karaman'da Fikir ve Edebiyat Dergisi 'Çağa' Yayın Hayatına Başladı

Karaman'da Fikir ve Edebiyat Dergisi 'Çağa' Yayın Hayatına Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber