Karaman’da Fuar ve Kongre Merkezi Tamamlandı

Karaman’da Fuar ve Kongre Merkezi Tamamlandı

Karaman Belediyesi ve MEVKA işbirliğinde projelendirilerek yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi tamamlandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Fuar ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen, MEVKA (Mevlana Kalkınma Ajansı) ve Kalkınma Bakanlığı işbirliğinde 20.035 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Karaman Fuar ve Kongre Merkezi tamamlandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan merkezde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Fuar ve Kongre Merkezinde; Açık ve kapalı fuar alanları, konferans ve seminerler esnasında simültane (aynı anda) dil çevirilerinin yapılabileceği toplantı salonları, sergi salonları, kafeteryalar ve otopark alanları yer alıyor.

Fuar ve Kongre Merkezi, Karaman’ın fuar ve organizasyon anlamında birçok ihtiyacına cevap vereceğini söyleyen Başkan Çalışkan şöyle konuştu: “Elmaşehir Mahallesi’nde, 20.035 metrekare alan üzerinde yapımına başladığımız, 8750 m² kapalı alana sahip olan Fuar ve Kongre Merkezi’nin bina yapım çalışmaları tamamlandı. Şu anda ekiplerimiz çevre düzenlemesi işlerini yürütüyor. Bir yandan da bina içerisinde kullanılmak üzere gerekli olan mobilyaları yerleştirmeye başladık. Teknik ekiplerimiz bina içerisinde bulunan dijital sistemlerin kontrollerini yapıyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Fuar ve Kongre Merkezini Karaman’ın hizmetine sunacağız.”

Karaman’da Fuar ve Kongre Merkezi Tamamlandı

Karaman’da Fuar ve Kongre Merkezi Tamamlandı

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber