Karaman’da Futbol Grup Müsabakaları Yapılacak

Karaman’da Futbol Grup Müsabakaları Yapılacak

Okul Sporları Gençler (A) Futbol grup müsabakaları 09-11 Nisan 2023 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenecek Okul Sporları Gençler (A) Futbol Grup müsabakaları 09-11 Nisan 2023 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak.

Karaman’ın da yer aldığı grup müsabakalarında Adana, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin, Niğde ve Ankara olmak üzere 9 ilden 23 takım ve 414 sporcu yarı final mücadelesi verecek. Türkiye genelinde 9 grup merkezinde yapılacak müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Yunuskent Futbol Sahası ile Organize Sanayi Sentetik Futbol Sahası’nda oynanacak grup müsabakaları teknik toplantısı ise 8 Nisan Cumartesi günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Karaman’ın spor organizasyonlarına en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, 3 gün sürecek ve 414 sporcunun yarı final mücadelesi verecek tüm sporculara başarılar diledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber