Karaman'da Genç Dönüşüm Projesi Devam Ediyor

Karaman'da Genç Dönüşüm Projesi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Genç Dönüşüm Projesi Karaman’da, “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla devam ediyor.

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı sağlanıyor.

12 Mart Pazar günü gerçekleştirilen YGS sınavı öncesi öğrencilere dağıtılan kalem setleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak amacıyla gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençler tarafından toplandı. Üniversite ve merkez okullarda kurulan stantlarda kalem setlerini görevlilere teslim eden çok sayıda öğrenci projeye destek oldu.

Proje sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünün güldüğünü belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençlerimiz tarafından ilimizde yürütülen proje sayesinde köy okullarımızda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Daha önceki yıllarda da hayata geçirdiğimiz proje sayesinde topladığımız kırtasiye malzemelerini köy okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Bu proje için emek veren tüm personelime ve gençlik merkezi gönüllülerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber