Karaman'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Karaman'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Karaman’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

Milli Mücadelenin fiilen başladığı, hedefe varan yolda atılan ilk adım olan 19 Mayıs’ın 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik Haftası kutlamaları, Milli Mücadelenin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek sergi açılışı ve çeşitli sportif etkinliklerle devam edecek.

Karaman'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Karaman'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber