Karaman'da Görev Yapan İlk Kadın Kaymakama 8 Mart Ziyareti

Karaman'da Görev Yapan İlk Kadın Kaymakama 8 Mart Ziyareti

Karaman'ın Sarıveliler İlçesinde, Karaman'da görev yapan ilk kadın kaymakam ziyaret edildi.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesine geçtiğimiz günlerde kadın kaymakam atandı. Kaymakam Karaman'da görev yapan kaymakamalar içinde bir ilk unvanı taşıyor.

Sarıveliler'e komşu ilçe Ermenek'ten ziyaret gerçekleştirildi.

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu ve beraberindeki heyet  tarafından Sarıveliler Kaymakamlığına atanan Ayşegül Efe makamında ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Atila Zorlu ve beraberindekiler Kaymakam Ayşegül Efe ile makamında bir süre sohbet ettikten sonra yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne de vurgu yapan Başkan Atila Zorlu Kadın Kaymakam Ayşegül Efe’ye birlik, bereket, adalet, sevgi, sevinç ve umudun simgesi olan Zeytin fidanı takdim etti. Ayrıca Ermenek Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı da Kaymakama çiçek takdim ederek Kadınlar gününü tebrik etti. 

Kaymakam Ayşegül Efe ise Ziyaret esnasında gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiğini belirtti. 

Karaman'ın komşu iki uzak ilçesi Sarıveliler ve Ermenek arasındaki ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber