Karaman'da Gülcan-Karasipahi-Doğan ve Tırtar Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da Gülcan-Karasipahi-Doğan ve Tırtar Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da Bugün defnedilecek Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Kalaba Köyünden Olup Mehmet Bey Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Tekstil fabrikasından emekli Durmuş Ali Gülcan (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Müteakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

*Aslen Karamanlı Olup Valide Sultan Mah İkamet Etmekte Olan Abbas Mahallesi sakinlerinden, emekli öğretmen Zehra, Akbank’tan emekli Zatiye ve Ekrem Karasipahi’nin babaları eski marangoz Mustafa Karasipahi (90) Vefat Etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Müteakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

*Aslen Yeşildere Köyünden Olup Larende Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fatma Doğan (93) Vefat Etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Müteakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

*Aslen Çavuşpınarı Köyünden Olup Hürriyet Mah İkamet Etmekte Olan Yaşar Tırtar (67) Vefat Etmiştir.Cenazesi ikindi Namazına Müteakiben Musalladan Kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak Merhumlara Allah’tan Rahmet, Ailelerine ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber