Karaman'da Gülen Taraflar, İzmir ve Hatay Oldu

Karaman'da Gülen Taraflar, İzmir ve Hatay Oldu

Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okullar Arası Küçükler Basketbol Grup Müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonları’nda yapılan Okullar Arası Küçükler Basketbol Grup müsabakaları 12’si kız toplam 24 takımdan 288 sporcunun bir üst tura yükselme mücadelesine sahne oldu.

Üç gün devam eden ve çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda Erkeklerde İzmir Özel Ege Ortaokulu, Ankara TED Koleji Özel Vakfı Ortaokulu ve Adana Özel Gündoğdu Ortaokulu, kızlarda ise Hatay Namık Kemal Ortaokulu, İstanbul Yenibosna Ortaokulu ve Mersin Aliye Pozcu Otaokulu bir üst tura çıkan takımlar oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde başarılı olan sporculara başarı belgeleri  ve madalyaları verildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber