Karaman’da Günün Sorusu “Nerede Kaldı Belediye?” Oldu

Karaman’da Günün Sorusu “Nerede Kaldı Belediye?” Oldu

Yoğun kar yağışı Karaman’da hayatı dondurdu

Karaman’da birkaç gündür etkili olan kar yağışı şiddetini artırdı. Özellikle dün geceden bu yana 1 saatte 1 santimi bulan kar yüksekliği hem sevindirdi hem de yordu.

Kış mevsiminde yağışın olması özellikle yaz dönemi yaşanabilecek su problemlerinin önlemesi açısından bir nimet.

Kar yağışının yoğun olması Karaman Belediyesi ekiplerini de zorladı. Kışa girerken Karaman Belediyesi ve Karaman Valiliği yetkilileri “Kışa Hazırız” mesajı verirken, yoğun kar yağışı eldeki hesapları bozdu.

Belediye ekipleri gün boyu çalışmalarına devam etse de 2-3 gündür ekiplerin hiç girmediği sokaklarda yaşayan vatandaşlar durumlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. Ekiplerin müdahale ettiği alanlarda yaşayan vatandaşlar durumdan memnunken, araçlarını kıpırdatamayan vatandaşlar “Karla Mücadele Çalışmalarından” dert yanıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber