Karaman'da Haber Alınamayan Yaşlı Kadın Korkuttu!

Karaman'da Haber Alınamayan Yaşlı Kadın Korkuttu!

Komşuların dikkati can kurtarıyor

Karaman'da zaman zaman görülen evde yalnız başına yaşayan yaşlı bayanların ölüm olayı vatandaşı üzüyor.

Geçtiğimiz günlerde, tek başına yaşadığı öğrenilen 43 yaşındaki Emine Aktaş’tan bir süredir haber alamayan komşuları durumu sağlık ekibine ve polise bildirmiş, eve gelen ekipler içeri girdiklerinde kadının hareketsiz yattığını görmüşlerdi. Yapılan incelemede Aktaş'ın 3 veya 4 gün önce ölmüş olabileceğini tespit edilmişti.

Bugün de bu olay üzerine 2-3 gündür  Mara Yolu üzerinde tek katlıevde yalnız yaşayan yaşlı kadından haber alamayan komşuları durumunda şüphe ederek sağlık ekiplerine ve polise haber ettiler.

Eve gelen ekipler yaşlı kadını evde halsiz halde buldular. Komşularının dikkati sayesinde sağlık kontrolünden geçirilen yaşlı kadının rahatsızlığından dolayı dışarı çıkmadığı anlaşıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber