Karaman'da Hafta Sonu ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Hafta Sonu ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hafta sonu ve bugün hayatını kaybedip defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Karamanlı olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Karaardıç (83) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Ekim Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Kızılyaka Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Uğur (87) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Ekim Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Elmaşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ümmüye Özer (88) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Ekim Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Avgan Köyünden olup Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Kavas (62) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Ekim Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karacaören Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Rıza Göktekin (92) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ortaoba Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Memiş Keskince (61) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ekim Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sadettin Berber (84) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ekim Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Taşkale Köyünden olup Konya’da ikamet etmekte olan Şeribani Çeliktaş (74) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ekim Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber