Karaman'da Hafta Sonu ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Hafta Sonu ve Bugün Vefat Edenler

Karaman'da vefat eden biri Suriyeli 4 vatandaşımız defnedildi.

Aslen Suriyeli olup Ahi Osman Mahallesinde ikamet etmekte olan Kasım Ahmet Kasım (68) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Nisan Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Yollarbaşılı olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Dölek (73) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Nisan Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Ereğlili olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Sürmeci (53) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Yollarbaşılı olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Sami Özmen (56) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Nisan Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır. 

Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Korona virüs teşhisi olduğu yönünde bir bilgi yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber