Karaman'da Hafta sonu ve Pazartesi Günü Vefat Edenler

Karaman'da Hafta sonu ve Pazartesi Günü Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde

Aslen Çatak Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Güven (71) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Ocak Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kazımkarabekir Kasabasından olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Tuncay Berk (50) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Ocak Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Gökçe Köyünden olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Yılmaz Altun (78) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Ocak Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Güldere Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Şimşek (60) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Ocak Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup İstanbul’da ikamet etmekte olan Muzaffer Özen (71) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Ocak Pazar günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Yollarbaşılı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Esmehan Kuzucu (85) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Ocak Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber