Karaman'da Haftasonu ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Haftasonu ve Bugün Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hayatını kaybeden vatandaşlarımız şu şekilde.

17 Mart Cumartesi

*Aslen Karamanlı olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Külayçı (89) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Salih Can (33) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Siyahser Camisinden kaldırılmıştır.

18 Mart Pazar

*Aslen Karamanlı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Ünver Açıkel (58) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazar günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

*Aslen Ağılönü Köyünden olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Meryem Uyrum (85) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazar günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı olup Sekiçeşme Mahallesinde ikamet etmekte olan Ekrem Erkin Saçlı (28) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

19 Mart Pazartesi

*Aslen Alata'lı olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Ağır (76) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mart Pazartesi günü ikindi namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber