Karaman’da Hainleri Çatlatacak Bir Kare

Karaman’da Hainleri Çatlatacak Bir Kare

Şehidin Karaman'ın Zengen köyündeki Evine Acı Haber Verildi

Acı haber akşam saatlerinde Hakkari’den geldi.

Aslen Karaman’ın Zengen köyünden olan Alaattin Küçük ’ün oğlu Oğuzhan Küçük hainlerin saldırısında şehit düştü.

aileasker-002.jpg

Şehidin Babasına Tekmili…

Şehit Küçük’ün babası da 2000 li yıllardan önce orduda görev yapmakta idi. Ordudan ayrılan baba memleketi Karaman’da besicilik işi ile meşgul olmaya başladı. Memleket sevdalısı baba iki evladını da Peygamber Ocağına gönderirken asker kıyafetleri ile tekmil almış.

Şehidin kardeşi de başka bir birlikte görevde.

temmezuaile.jpg

Hain darbe girişimi sonrası meydanlarda Demokrasi Nöbeti tutan baba, Şehit Ömer Halisdemir’in de babasını ziyaret edenler arasında.

temmu-001.jpg

Karaman’da bulunan yakınlarının evinde sükunet hakim…

Şehidin 100.yıl okulu civarında bulunan yakınlarına da acı haber ulaştırıldı. Bayraklarla donatılan eve vatandaşlarında taziyeleri sürüyor.

Karaman’dan idari amirlerinde olduğu evde müftü yardımcısı şehitlik mertebesinin ne kadar kutsal olduğunu anlattı.

Hakkari Valiliği’nden Açıklama….

Hain saldırı sonrası Hakkari Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada ;

“26.06.2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Tekeli-Gedik Tepe ve İran sınırına yakın 2867 Rakımlı Tepeye Kuzey Irak bölgesinden havan ve doçka silahlı taciz ateşi gerçekleşmiştir. Yapılan havan toplu saldırıda bir havan topunun 2867 Rakımlı Tepede mevzi içerisine düşmesiyle 1(bir) askeri personel şehit olmuştur. İHA’lar bölgeye sevk edilmiş, bölge yoğun topçu ateşi ile ateş altına alınarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.” denildi.

Şehidin Paylaşımları ise sevdasını ve yüreğini yansıtır vaziyette idi.

sehitpaylas.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber