Karaman’da Hakim ve Savcı Çiftin Nikahını Müftü Kıydı

Karaman’da Hakim ve Savcı Çiftin Nikahını Müftü Kıydı

Karaman’da Görev Yapan Hakim ve Savcı Çift Dünya Evine Girdi

Karaman Adliyesinde görev yapan Hakim Abdüssamed Göl ile Cumhuriyet Savcısı Fatma Gökçen Tüfekçi kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Karaman Müftülüğünde gerçekleşen nikah merasimiyle Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Üye Hakimi Abdüssamed Göl ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi’nin kızı Cumhuriyet Savcısı Fatma Gökçen Tüfekçi hayatlarını birleştirdi.

Karaman Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci’nin kıydığı nikahın şahitliğini Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Hakim Amine Kübra Aydoğdu, Cumhuriyet Savcısı Samet Asiltürk ve Cumhuriyet Savcısı Osman Tezcan yaptı. Nikah merasimine şahitlerin yanı sıra hakim, savcı ve adliye personeli ile çiftin yakınları katıldı. Nikah töreninin sonunda evlenen çifte il müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci tarafından aile cüzdanı takdim edildi. Fotoğraf çekiminin ardından düzenlenen nikah töreni sona erdi.

Karaman’da Uyanış Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

h12.jpgh122.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber