Karaman'da Halı Sektörüne Başev İle Farklı Bir Bakış

Karaman'da Halı Sektörüne Başev İle Farklı Bir Bakış

Başev Halı ve Perde Mağazası açılışına tüm Karamanlılar davetli

Karaman'da özellikle yeni ev kuracakların ve evini yenileyeceklerin yeni trendi Başev Halı ve Perde Dünyası, Fenari Mahallesi'nde Öğretmenevi hizasında hizmet vermeye başladı.

Erdinç Başev yaptığı açıklamada: "3 katlı mağazamızda kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Dünya trendleri olan ünlü marka ve model ürünleri mağazamızda görebilirsiniz. Başev Halı ve Perde Dünyası olarak %100 akrilik çocuklar için anti bakteriyel halılar satıyoruz. Mağazamızda duvardan duvara kesme halı ve paspas çeşitleri yanı sıra evinizin dekoruna uygun onlarca çeşit perdeleri bulabilirsiniz.” dedi.

Açılışa özel ilk 100 kişiden kura çekilişi ile 5 kişşiye 6 metrekare halı hediye, her ziyaret edene paspas, her alışveriş yapana ise seccade hediye.

Başev Halı ve Perde Dünyası Adres: Fenari Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi No:7/A
(Öğretmen Evi Hizasında) Telefon: (338) 213 53 53 - 0 553 613 84 79 Açılış: 6 Mayıs 2017 Cumartesi Saat: 14.00

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber