Karaman'da Halk Toplantılarında Bu Ay

Karaman'da Halk Toplantılarında Bu Ay

Halk Toplantılarının Temmuz Ayı buluşması, Karaman Valisi Fahri Meral’in başkanlığında, ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelinen halk günü toplantısında Vali Fahri Meral, vatandaşlarımızı tek tek kabul ederek sorun ve taleplerini dinledi. 
 
İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorun ve taleplerinin değerlendirilerek çözümü konusunda yapılacak çalışmaların titizlikle takip edileceği belirtildi.
 
25 Temmuz 2019 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirilen halk günü toplantısına;  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber