Karaman'da “Hayalindeki Oyunu Tasarla” Yarışması

Karaman'da “Hayalindeki Oyunu Tasarla” Yarışması

Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ilimiz ortaokullar seviyesinde genç yazılımcılara kendilerini göstermelerine imkan veren bir oyun yarışması düzenleniyor.

Yarışmaya öğrenciler Scratch programı ile kendilerinin hazırlayacakları bir oyun ile katılabiliyor. İlimiz ve ilçelerde bulunan tüm ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmanın kazananlarına da çeşitli ödüller var.

Yarışma süreci şu şekilde planlanmış :

a) Birinci Aşama (Ön Eleme): Katılımcıların tumtal.meb.k12.tr adresinde bulunan ilgili duyuruda 01.04.2017 tarihinden itibaren yarışma şartlarını incelemeleri, gerekli dokümanları indirmeleri ve duyuru yazılarının okullara gönderilmesi.

b) İkinci Aşama (Proje Kabulü): Katılımcıların 03.04.2017 - 08.05.2017 tarihleri arasında yaptıkları projeleri CD / DVD ortamında Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teslim edilmesi. 08.05.2017 saat 17:00 den sonra getirilen projeler kabul edilmeyecektir. (Flash Bellek ile getirilen projeler elenecektir.)

c) Üçüncü Aşama (Ön Eleme) 09.05.2017-12.05.2017 tarihleri arasında ön eleme yapılacak, 12.05.2017 tarihinde değerlendirme sonuçları açıklanması

d) Dördüncü Aşama (Final): 15.05.2017 tarihinde başvuruda bulunan projelerin jüri önünde final değerlendirmelerinin yapılması, projelerin Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanında bilgisayar başında sunumunun yapılması

Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüm Karaman’lı genç yazılımcıları bu yarışmaya katılmaya davet ediyor. Ayrıntılı bilgi için : www.hayalinioynat.com tumtal.meb.k12.tr ve 0 338 228 02 17 ulaşılabilir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber