Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da bugün üç kişi vefat ederken Karaman'ın emektar isimlerinden Recep Gezen Konya'da hayatını kaybetti.

Aslen Zengenli olup Yenişehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Soydoğan (90) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Şubat Cuma günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Yeşilada Mahallesinde ikamet etmekte olan Yusuf Silav (77) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Şubat Cuma günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çoğlu Köyünden olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Rahmi Sağlamoğlu (52) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Şubat Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman İmam Hatip Emektarlarından Recep Gezen Vefat Etti

Aslen Konya Karasınırlı olup Karaman’da uzun yıllar İmam Hatip okullarında görev yapmış emekli hoca Recep Gezen (72) vefat etti. Gezen, Fatih, Ali ve Mustafa Gezen’in babaları idi.

Merhum Recep Gezen, Merhum Hafız Şükrü Taşkıran ve Muzaffer Yavuz’un bacanağı, Merhum Mehmet Özdoğan, Ahmet Özdoğan ve Halil Özdoğan’ın Enişteleri idi.

Gezen’in cenazesi, bugün Konya’da cuma namazına müteakip Yediler Sancak Camisinde Cenaze namazı sonrası Ahmetdede Yediler mezarlığına defnedildi.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber