Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da hayatını kaybeden ve dün ve bugün defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Anamas Köyünden olup Bahçelievler Mahallesinde ikamet etmekte olan Ese Demir (71) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Mart Pazar günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadim Albecer (81) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Duran (65) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Uçkun (64) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kavaközü Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Musa Gedikoğlu (86) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Mart Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
3 Yorum