Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da Hayatını Kaybedenler

Karaman'da bugün öğle namazında beş kişi ikindi namazında iki kişi defnedilecek.

Karaman Belediyesi cenaze ilanlarında dün hiç bir vatandaşımıza ait bilgi bulunmazken bugün yedi vatandaşımızın vefat ettiği bilgisi yer aldı.

Karaman vefat edenlerin bilgileri şu şekilde;

Aslen Aybastı Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Yıldırım (86) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Bostanözü Köyünden olup Siyahser Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Güder (65) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Siyahser Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Zengen Köyünden olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Kamer Öztürk (77) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Mürşide Üren (92) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Bozal (90) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Dinek Köyünden olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Utar (53) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Tarlaören Köyünden olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Yanar (85) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Hadimli olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Özkarabacak (91) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber