Karaman'da Hayatını Kaybedenler İçin Son Görev

Karaman'da Hayatını Kaybedenler İçin Son Görev

Karaman'da vefat eden vatandaşlarımız dualarla uğurlandı

Karaman'da vefat eden 3 vatandaşımız için pazar günü öğle namazına müteakip musallada cenaze namazı kılındı.

Sırayla kılınan cenaze namazları sonra cenazeler kısa süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracı ile defnedileceği mezar alanlarına götürüldü.

Yakınları tarafından defnedilen cenazeler yapılan dualarla ahiret yolculuğuna uğurlandı.

Pazar günü defnedilen vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadime Erdem (66) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Pınarbaşı Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Kaygın (70) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Zengen Köyünden olup Elmaşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Muammer Kepir (57) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Balıkesir İlinden olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan Nazan Çolak (50) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kızılyaka Köyünden olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Doğan Baran (76) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Ağustos Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman'da vefat eden ve bugün defnedilecek vatandaşlarımızın bilgileri de şu şekilde;

Aslen Kaşoba Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Öcal (72) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Beke Şimşek (73) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Mersin Mut İlçesinden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Balasar (82) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen İhsaniye Köyünden olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Meryem Parıltı (95) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Saime Kaylı (80) vefat etmiştir. Cenazesi 24 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

img20200823131611.jpg

img20200823131619.jpg

img20200823131634.jpg

img20200823131637.jpg

img20200823140104.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber