Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı

Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı

Karaman Hamidiye Öğrenci Yurdu bahçesinde açılan kermes gelirleri ile öğrencilere katkı sağlanması hedefleniyor

Karaman’ın klasiklerinden olan Büyük Karaman Kermesi bu sene Hamidiye Öğrenci Yurdu bahçesinde Hamidiye Öğrencilere Yardım Derneği tarafından organize ediliyor.

Bugün öğle saatlerinde okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından hizmete sunulan kermeste gıdadan, konfeksiyona, el yapımı tatlılardan deve eti ürünlerine birçok ürün hayırseverlerin beğenisine sunuldu.

adsiz-034.jpg

Vatandaşların hem alışveriş yapmaları hem lezzetli gıdaları tüketmeleri bunları yaparken de elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağı kermes 22 Temmuza kadar sabah 10:00 dan akşam 22:00’ye kadar devam edecek.

adsiz2-002.jpg

Dernek yönetimden  yapılan açıklamada; “Karamanlıları Cumhuriyet Mahallesi 668 nolu sokakta bulunan Hamidiye Öğrenci Yurdu bahçesindeki kermese davet ediyoruz” denildi.

 

Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı

Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı

Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı - Neler Var ?

Karaman’da Hayır Çarşısı Açıldı - Neler Var ?

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber