Karaman’da Hırsızlık Girişimine Suçüstü

Karaman’da Hırsızlık Girişimine Suçüstü

Olay dün gece saat 01:00 sularında yaşandı.

Karaman’da dün gece yaşanan olay Dr. Mehmet Armutlu Caddesi üzerinde bir ucuzluk alışveriş merkezinde meydana geldi.

Şüpheli iki kişinin bir işyerine girmeye çalıştığı ihbarını alan emniyet ekipleri hızla bahsi geçen adrese geldiler. İşyerinin kapı camının kırıldığını gören ekipler çevrede zanlıları aramaya başladı.

Ekiplerin kırık camdan iş yerine girmeleri ise içerde bulunan zanlıları ele verdi. Uçucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen iki genç polislerin gelmesiyle saklandıkları mağaza içinden çıkarıldılar.

Olay yerinde ilk sözleri “bali alacak yer bulamadık” olan zanlılar iş yerine daha fazla zarar veremeden ele geçirilmiş oldular.

18 yaşından küçük olduğu öğrenilen iki kafadar S.Ç. ve H.E.K adli işlemler için polis merkezine götürüldüler.

Polisler tarafından işyeri sahibine ulaşıldı. Bir müddet sonra iş yerine gelen iş yeri sahibi yaptığı inceleme sonrası ortalığın dağıtılmasından başka gözle görülür bir kaybının olmadığını bozuk paraların alınmış olabileceğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber