Karaman'da Huzurevi ve Sevgi Evlerinde Bayram Telaşı

Karaman'da Huzurevi ve Sevgi Evlerinde Bayram Telaşı

İslam âleminde ve müminler arasında mübarek kurban bayramı sevinci ve coşkusu yaşanırken Vali Fahri Meral, Kurban Bayramı nedeniyle Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

 11 Ağustos 2019 Pazar günü düzenlenen bayramlaşma programına Vali Meral’in yanı sıra eşi hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Karaman eski Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kurum müdürleri, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ve il protokolünün bayramlarını tebrik eden Vali Meral, idrak edilen Kurban bayramının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulunarak tüm Karaman halkının bayramını tebrik etti. 
 
“Vali Meral, Sevgi Evlerinde Kalan Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu”

Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programının ardından Vali Meral, sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek bayram sevinçlerine ortak oldu. Hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser ve il protokolünün de katıldığı ziyarette Vali Meral, bayram coşkusuna ortak olduğu ve hoş vakitler geçirdiği çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi.

“Huzurevinde Kalan Yaşlılarımızın Gönülleri Alındı”

Bayram ziyaretlerini daha sonra Dursun Fakih Huzurevi ile sürdüren Vali Meral, huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızla bir araya geldi. Hanımefendi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser ile birlikte il protokolünün de katıldığı ziyarette yakından ilgilendiği Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik ederek gönüllerini alan Vali Meral, hoş sohbetlerde bulunduğu yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler verdi.

Karaman'da Huzurevi ve Sevgi Evlerinde Bayram Telaşı

Karaman'da Huzurevi ve Sevgi Evlerinde Bayram Telaşı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber