Karaman'da İhraç Edilen Memurlar Listesi Yeni KHK 6 Ocak

Karaman'da İhraç Edilen Memurlar Listesi Yeni KHK 6 Ocak

Yeni KHK'lar yayınlandı. Resmi gazetede yayımlanan 3 yeni KHK ile Diyanet, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'ndan 5 bine yakın personel meslekten ihraç edildi.

Resmi Gazete'de 3 yeni KHK yayımlandı. Özel güvenliklerin silah kullanımına düzenleme getirildi.

Diyanet'ten 135, Adalet Bakanlığı'ndan 1699 kişi, Emniyet'ten 2687 personel ihraç edildi.

Olağanüstü Hal (OHAL) kasamında çıkarılan 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile çeşitli kamu kurumlarından çok sayıda kişi ihraç edildi. Emniyet ve Adalet Bakanlığı’ndan da toplamda 4386 kişi ihraç edildi.
Diyanet'ten 135, Adalet Bakanlığı'ndan 1699 kişi ihraç edildi.

OHAL kapsamında yayımlanan 679 sayılı KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğünden 2'si 2. sınıf, 14'ü 3. sınıf, 37'si 4. sınıf emniyet müdürü, 108'i emniyet amiri, 47'si başkomiser, 202'si komiser, 562'si komiser yardımcısı, 91'i başpolis, bin 592'si polis, 7'si çarşı ve mahalle bekçisi ve 25'i sivil personel olmak üzere 2 bin 687 emniyet çalışanı meslekten ihraç edildi.

OHAL kapsamında yayımlanan 679 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı olan 83 dernek kapatıldı.

Kamu görevinden ihraç edilen personel sayıları şöyle:

Danıştay: 8 kişi ihraç edildi
Emniyet Genel Müdürlüğü: 2687 personel ihraç edildi.
Sağlık Bakanlığı: 838 kişinin ilişiği kesildi.
Diyanet: 135 personel ihraç edildi.
Deniz Kuvvetleri: 149 asker görevden alındı.
649 akademisyenin görevine son verildi.

Son KHK ile Karaman'da ihraç edilenler ise şu şekilde:

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber