Karaman’da İki Kazada İki Çocuk Yaralandı

Karaman’da İki Kazada İki Çocuk Yaralandı

Akşam yoğunluğu ile trafikte yaşanan hareketlilikte 2 çocuk ölümden döndü

Uzayan günlerle birlikte okul dönüşünde olan ya da arkadaşları ile dışarda vakit geçiren çocukların trafikte biraz daha dikkatli olmaları önem arz etmeye başladı.

Çocukların karşıdan karşıya geçmeleri ya da bir anlık yola çıkmalarına sürücülerinde bir anlık dikkatsizlikleri eklenince can yakıcı kazalar kaçınılmaz oluyor.

Bugün akşam saatlerinde iki farklı noktada bu durumun bir örneği yaşandı.

Stadyum yakınlarında Molla Fenari Caddesi üzerinde bulunan park kenarından karşıya geçmeyi düşünen 5-6 yaşlarındaki küçük çocuk kendini bir anda otomobilin önünde buldu.

Yine benzer bir kazanın yaşandığı Yusuf Ziya Göncü caddesinde ise 9 yaşlarında bir çocuk servis otobüsünün önünde kaldı.

Kaza sonrası ilk edinilen bilgilere göre çocukların durumlarının ağır olmadığı öğrenilirken kazalar ile ilgili tahkikat devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber