Karaman’da İki Kişi Kalp Krizi İle Hayatını Kaybetti

Karaman’da İki Kişi Kalp Krizi İle Hayatını Kaybetti

Karaman'da bugün hayatını kaybeden 3 kişi defnedildi.

Aslen Karamanlı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Karasipahi (65) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Kasım Salı günü ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Vefata İlişkin Ticaret Borsası Taziye Mesajında;

Karaman’ın sevilen ve sayılan isimlerinden, birçok hizmette imzası bulunan, son 20 yıldır Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Meclis Başkan Yardımcılığı, Meclis üyesi gibi birçok görevde bulunan değerli iş insanı Ahmet Karasipahi vefat etmiştir.

Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Karasipahi geçirdiği kalp krizi sonucu evinde vefat etti.3 çocuk babası, 67 yaşında yaşamını yitiren Karasipahi’nin ölüm haberi Karaman İş dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Karasipahi’nin cenazesi bugün yeni musallada ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.” denildi

Aslen Boyalı Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Muammer Mert Saçlı (12) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

12 yaşındaki Muammer evde annesi ile birlikte iken lavaboya gitmek için odadan ayrıldı. Ancak küçük çocuğun dönmediğini gören annesi odadan çıktığından küçük çocuğun hareketsiz yerde yattığını gördü. Sağlık ekiplerine haber verildiği ve devlet hastanesine sevk edildi. Ancak küçük Muammer içinde artık çok geçti. Yapılan tahkikat sonucunda kalp krizi geçirdiği tespit edildi.
 
Aslen Karamanlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Tolu (91) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhumlara Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber