Karaman'da İkinci Dönem Hazırlıkları

Karaman'da İkinci Dönem Hazırlıkları

Başlayacak olan ikinci dönem için Karaman'da alınması gereken tedbirler görüşüldü

2019 - 2020 eğitim - öğretim yılının ikinci döneminin başlayacak olması nedeniyle ülkemizin geleceği çocuklar ve gençlerin, bu eğitim ve öğretim yılını huzur ve güven içinde geçirebilmesi amacıyla Karaman Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında eğitim - öğretim toplantısı yapıldı.
 
Toplantıda, Karaman'da okul güvenliği, bağımlılıkla mücadele, eğitim kalitesinin arttırılması ve diğer hususlarla ilgili il emniyet müdürlüğü, il jandarma komutanlığı ve il milli eğitim müdürlüğü tarafından katılımcılara yapılan çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı. 
 
İlgili kurumların yaptığı sunumların ardından Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu'nun eğitim - öğretim yılının ikinci yarısının hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunduğu toplantı görüş ve temnenilerin ardından sona erdi.
 
28 Ocak 2020 Salı günü Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nun yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Mili Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, daire müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.

28115256_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber