Karaman'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Karaman'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

2020 yılının ilk il müdürleri toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda  yapılan ve gündemde yer alan “basın açıklamaları, genel teftiş, toplantılar, kurumların e-yazışma sistemine gelen yazılarını yetkili makamlara ve kurumlara ulaştırması, CİMER’den gelen başvuruların kurumlarınca değerlendirilmesi, bağımlılıkla mücadele, kadına yönelik şiddetin önlenmesi, kurumlar arası iletişim ve koordinasyon, 2020 yılı yatırımlarının takibi ile kurumların proje faaliyetlerinin işbirliği ve eşgüdüm içerisinde yapılması” konuları görüşüldü.
 
2020 yılının ilk il müdürleri toplantısının hayırlara vesile olması dilekleriyle söze başlayan Vali Fahri Meral, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) yapılan başvuruların kurumlarınca değerlendirilerek başvuruların titizlikle takip edilmesi konusunda uyarılarda bulunarak, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda 2019 yılının son ayında yayınlanan eylem planında, kurumların ocak ayı itibariyle kendileriyle ilgili eylem planında yer alan görevlerin yerine getirileceğini ve çalışmalarına başlayacağını ifade etti.
 
Kurum müdürlerinden kurumlarının kendi görev alanıyla ilgili yaşanacak sıkıntılara anında müdahale edilerek yerinde ve zamanında çözülmesini isteyen Vali Fahri Meral, tüm kurumlardan devletin kendilerine verdiği yetki ve imkânlarla vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının hiyerarşik bir bütünlük içerisinde giderilmesi noktasında gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesini söyledi.
 
Toplantıda, hizmet kalitesinin artırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasına vurgu yapan Vali Meral,  2020 yılında yatırımların, yatırımcı kurumların il müdürleri tarafından titizlikle takip edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
 
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurum müdürlerinden söz almak isteyenleri sırasıyla dinleyen Vali Fahri Meral, katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. 
 
06 Ocak 2020 Pazartesi günü valilik toplantı salonunda il müdürlerinin katıldığı toplantı, görüş ve temennilerin ardından sona erdi.

dsc_5377.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber