Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yılın İkinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Vekili İsmail Hakkı Çınarsoy başkanlığında yapıldı.

16 Nisan 2019 Salı günü  saat 14.00' de Valilik Toplantı Salonunda Vali Vekili İsmail Hakkı Çınarsoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile koordinasyon kurulunun diğer üyeleri katıldı.

Yatırım Takip Sistemi (YTS) üzerinden yapılan toplantıda 31 Mart 2019 tarihi itibariyle toplam 160 proje üzerinde çalışıldığı,  bu projelerden 26 projenin tamamlandığı ifade edildi. İl genelinde 110 proje üzerinde çalışmaların devam ettiği ve bu projelerin toplam tutarının 3 milyar 6 milyon 796 bin 650 Türk lirası olduğu, dönem sonu harcamasının ise 80 milyon 434 bin 881 Türk Lirası olarak gerçekleştiği belirtildi.

Toplantı, yatırımcı kurum ve kuruluşlarını temsilcileri tarafından yürütülen projelerle ilgili sunumların yapılması ile koordinasyonu gerektirecek konuların görüşülmesiyle sona erdi. 

Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber