Karaman'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Karaman'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Vali Fahri Meral, 2017-2018 eğitim – öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen ilköğretim haftası kutlama programına katıldı.

Kutlama programına; Vali Fahri Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
21 Eylül 2017 Perşembe günü saat 10.00’da Yılmaz Babaoğlu ilkokulunda düzenlenen kutlama programı öncesinde alanda bulunan öğrencilerle bir araya gelen Vali Meral, bir süre sohbet ettiği öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.
 
Okul öğrencilerinden bir grubun İlköğretim haftası nedeniyle Vali Meral ve protokol üyelerine çiçek verdiği kutlama programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasıyla devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmanın ardından program, okul öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileri ile devam ederken, ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinin bu yıl birinci sınıfa başlayan minik öğrencilere hoş geldiniz çiçeği sunmasıyla kutlama programı sona erdi.
basliksiz-1-128.jpg 

Vali Meral, programın sonunda sınıfları gezerek bu yıl birinci sınıfa başlayan öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu. Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral daha sonra öğretmenler ve okul yöneticileriyle kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Karaman'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Karaman'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber