Karaman'da İş Sağlığı ve Güvenliği Sektörel Toplantısı Bugün

Karaman'da İş Sağlığı ve Güvenliği Sektörel Toplantısı Bugün

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay açıklama yaptı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yaptığı açıklamada;

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında  İnşaat İş kolunda Faaliyet Gösteren Müteahhit Firmaların Yöneticileri, İşçi Temsilcileri, İnşaat Mühendisleri, Şantiye Şefleri, OSGB Yöneticileri ile Yapı Denetim Firmaları  'na yönelik 26 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14.00 – 16:00  arasında  Karaman SGK İl Müdürlüğü  Toplantı Salonunda, İş Sağlığı ve Güvenliği ana temalı toplantı  gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıda; Uluslararası  İşgücü Genel Müdür Vekili  Saadettin Akyıl  beyin başkanlığında İş Teftiş Kurulu Başkanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu , İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü yetkililerince seminer  yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur” dedi.

 

Tarih: 26 Mayıs 2017 Cuma

Saat: 14:00 - 16:00

Yer: SGK İl Müdürlüğü Toplantı Salonu

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber