Karaman’da, Isparta Valisi Protesto Edildi 

Karaman’da, Isparta Valisi Protesto Edildi 

Isparta’da dün oynanan Isparta 32 Spor ile Karaman Belediyespor karşılaşmasında Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile kulüp yöneticilerin stadyuma alınmaması taraftarlar tarafından Karaman'da protesto edildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci grupta mücadele eden Karaman Belediyespor, ligin 18. haftasında Isparta 32 Spor'un konuğu oldu. Deplasmanda takımına destek vermek için Isparta'ya giden Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve kulüp yöneticileri Isparta Stadı'nda güvenlik engeline takıldı. Karaman Belediyespor'un 1-0 mağlubiyeti ile tamamlanan müsabakanın ardından Isparta'dan dönen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kulüp yöneticileri ve Karaman Belediyespor oyuncularını gece yarısı Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan taraftarlar meşalelerle karşıladı.

“Karaman ve bizlere saygısızlık yaptılar"

Meydanda toplanan taraftarlara konuşan Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, "Tüm engellemelere rağmen Allah’ın izni ile bu şehir şampiyon olacak. Sizlerin başını yere eğdirecek hiçbir konuya fırsat verdirtmem. Bundan emin olabilirsiniz. Orada da birçok engelleme yapmak istediler. Karaman’a olabildiğince saygısızlık yaptılar. Ama Allah’ın izni ile hiç birini umursamadık. O stadın içine girdik, o maçı da izledik. Gönül oradan da galip gelmek isterdi. Futbolcularımız elinden gelen her şeyi yaptı. Ama bütün baskılar, bütün halk futbolcularımızın üzerine oynadı. Hem şehrimize hem takımımıza sahip çıkacağız. Karamanoğlu Mehmet Bey’in torunlarını görsünler. Takımımıza dünde sahip çıktınız bugünde sahip çıktınız. Bu güveninizi kesinlikle boşa çıkartmayacağım. Bundan emin olabilirsiniz” dedi.

“Valinin görevden alınmasını istiyoruz"

Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Kamer ise konuşmasında, “Bugün Isparta’da sayın valimi kulüp başkanımı ne olduğuna karar veremediğimiz bir şahıs, belediye başkanımızı ve bizi içeriye aldırmak istemedi ve kapıyı kilitlediler. Sayın başkanımız her şeye rağmen ne olacaksa olsun deyip zorlayarak içeriye girdi. Bizim buradaki protestomuz sayın valiye ve kulüp yöneticilerinedir. 1. devreyi her şeye rağmen seyrettik ve güçlüde bir futbol oynadık. Fakat çok büyük bir baskı vardı. Hem penaltımız verilmedi hem ofsayttan golümüz sayıldı. 2. devre nefes almak için dışarıya çıktık, tekrar kapıları kilitlediler ve yöneticilerimizi içeriye almadılar. Her türlü kötülüğü yaptılar. Biz sayın valinin bu davranışıyla görevden alınmasını istiyoruz. Devletin valisi olmasını istiyoruz. Can ve mal güvenliğini koruması gereken vali bizleri orada sıkıntıya soktu. Orada bizlere yapılan saygısızlık Karaman halkına yapılmıştır. Bu böyle bilinsin. Sayın vekillerimizin idarecilerimizin de bu konunun üzerinde durmasını rica ediyoruz. Sayın vekillerimizde her şeyden haberdar. Gerekli girişimleri yapıyorlar. Onlara da teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

87032267_714490962416325_4893269266968608768_n.jpg86394934_170517837723630_6041585080575459328_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber