Karaman’da İstihdam Seferliği Başladı

Karaman’da İstihdam Seferliği Başladı

2019 yılı istihdam seferberliği kapsamında Vali Fahri Meral,  Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün’ün katılımlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

07 Mart 2019 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla istihdam seferberliğine ilişkin yapılacak faaliyet ve çalışmaların değerlendirildiği istişare toplantısı yapıldı.
 
“Burası Karaman, burada iş var" ana temasının işleneceği 2019 yılı İstihdam seferberliği ile ilgili olarak 12 Mart 2019 Salı günü saat 17.30’da Grand Karaman Otel’de program gerçekleştirilecektir. Programa; ilgili kurum temsilcileri, ticaret ve sanayi odası ile ticaret borsası üyeleri katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber