Karaman'da İstiklal Marşımızın 98’nci Yıldönümü Kutlandı

Karaman'da İstiklal Marşımızın 98’nci Yıldönümü Kutlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşımızın 98. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

12 Mart 2019 Salı günü Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.
 
Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okul müdürü Mehmet Çalışkan’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam etti. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve İstiklal Marşımızın kıtalarının tek tek ele alındığı “İstikbalimiz ve İstiklalimiz” konulu sinevizyon gösterisi ile devam etti.
 
İstiklal Marşımızın Kabulünün 98’nci Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı, hafta nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere Vali Fahri Meral ve protokol üyeleri tarafından hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Karaman'da İstiklal Marşımızın 98’nci Yıldönümü Kutlandı

Karaman'da İstiklal Marşımızın 98’nci Yıldönümü Kutlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber