Karaman'da İttifak Ortakları Yörük İftarında Buluştu

Karaman'da İttifak Ortakları Yörük İftarında Buluştu

Karaman’da düzenlenen Boynuinceli Yörükleri iftar yemeğinin misafiri oldu Millet İttifakı adayları oldu

Karaman’da Boynuinceli yörükleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programı bu sene de geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Karaman Mehmet Çavaş ilkokulu bahçesindeki iftar organizasyonuna genciyle yaşlısıyla vatandaşlar katılırken, seçim çalışmaları dolayısıyla Karaman’da Bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve ittifak ortakları Karaman Milletvekili Adayları da katıldılar.

İftar yemeği sonrası dernek başkanı Emrah Metik misafirlerine teşekkür konuşması yaparken, sırasıyla CHP li Bülent Tezcan, İyi Parti Karaman Milletvekili Adayı İsmet İlmi Hatipoğlu, Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Orhan Soydan da selamla konuşması yaparak vatandaşların Kadir Gecesini tebrik etti.

Tezcan, şöyle konuştu:

"Yüce dinimizin emrettiği gibi kardeşlik hakim olsun. Komşusu aç yatarken, kimse tok gezmesin. Yardıma ihtiyacı olana herkes yardım etsin. Yüce Allah'ın verdiğini infak için herkes verdiğini birbiriyle paylaşsın. Kardeşliğimiz daim olsun. Bu mübarek günlerde insanın insana, Müslüman'ın Müslüman'a, komşunun komşuya sahip çıkmasının önemini bir kez daha idrak ediyoruz. Kötülük kapımızdan ırak, iyilik hepinizle beraber olsun."

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber