Karaman'da İZDES Projesi Çalışmaları

Karaman'da İZDES Projesi Çalışmaları

Bakan Ersoy, İZDES’in kuruluş amacı ve ülke genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında düzenlenen Bakanlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Vali Fahri Meral’in katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
 
09 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantı öncesinde Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra bakanlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıya başkanlık etti.
 
İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve İsmail Hakkı Çınarsoy, ilçe kaymakamları, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Gazi Levent Kurtoğlu ve beraberindeki İZDES heyeti ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
 
Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Ersoy, İZDES’in kuruluş amacı ve ülke genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
İçişleri bakanlığının terörle mücadeleden, asayiş ve güvenlik hizmetlerine, trafik hizmetlerinden uyuşturucu ile mücadeleye, sivil toplumla ilişkilerden kaymakamlık ve valilik birimlerinde verilen hizmetlere varıncaya kadar birçok alanda hizmet verildiğini belirten Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bu hizmetlerin etkin, verimli, hızlı ve ekonomik olarak vatandaşlarımıza sunulması, onların aldığı hizmetlerden memnuniyetleri sağlamak amacıyla İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun önderliğinde İZDES olarak bilinen İzleme Değerlendirme Projesinin başlatıldığını söyledi.
 
Bakan Yardımcısı Ersoy, vatandaş odaklı hizmet veren kurum amirlerinin katıldığı toplantının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının temsilcileri ile bir araya geleceklerini belirterek proje kapsamında ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yaparak hizmet alanlarla ilgili durum değerlendirmesi yapılacağını ifade etti. 
 
İZDES projesi ile vatandaş odaklı, empati ve karşılıklı saygıya dayalı hizmet anlayışını bütün birimlerde tüm unsurlarıyla birlikte hayata geçirmek için çalışmalar yürütüldüğünü söyleyen Bakan Yardımcısı Ersoy, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı ve istişarelerimizi hem de değerlendirmelerimizi Türkiye’nin bütün illerinde devam ettiriyoruz. Bakan yardımcılarımız başkanlığında kurduğumuz ekipler 81 vilayetimizi ziyaret ediyor.  Böylece bugüne kadar yakaladığımız birçok alandaki iyileştirme ve başarıları bundan sonra da kararlı bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Başta terörle mücadele ile asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen tüm çalışmalardaki temel amaçlarının vatandaşlarımıza her türlü hizmeti en iyi şekilde sunmak olduğunu dile getiren Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy ilimizi ziyaretleri kapsamında daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. 

dsc_2520.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber