Karaman’da Kaçak İçki Operasyonu

Karaman’da Kaçak İçki Operasyonu

Karaman'ın Ermenek ilçesinde sahte/kaçak alkol satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen baskınlarda 80 litre etil alkol, 50 şişe satışa hazır sahte içki ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ermenek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde sahte/kaçak alkol satışının engellenmesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde iki farklı adrese baskın düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda, 80 litre etil alkol, 50 şişe satışa hazır içki, 17 adet sahte içki kiti ve 1 adet damıtma seti ile alkol yapımında ve satışında kullanılacağı değerlendirilen çok sayıda boş şişe ve materyal ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi hakkında 5607 sayılı Kanuna muhalefet suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber