Karaman'da Kadına Şiddet Toplantısı

Karaman'da Kadına Şiddet Toplantısı

Karaman Valiliğinde yapılan toplantıda Kadına Şiddet Konusu değerlendirildi.

Karaman'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında yapıldı.

7.9.2021 Salı günü Valilik Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün ve ilgili kurum müdürlerinin katıldı. Kadına Yönelik Şiddetin toplumsal bir sorun olduğu dile getirilen toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından katılımcılara 2007 yılından bu yana uygulamaya konulan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planları ile İl Eylem Planları kapsamında kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla yapılan uygulamaları ve yapılması öngörülen çalışmalar anlatıldı.

Program, İl Jandarma Komutanlığı tarafından KADES uygulamasına yönelik yapılan çalışmaları içeren sunumun ardından görüş ve temennilerle tamamlandı.

dsc-5388.jpg

dsc-5374.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber