Karaman'da Kadınlar Günü Programı

Karaman'da Kadınlar Günü Programı

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karamanlı hanımlar için bir program tertip etti.

Her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü, Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenleyeceği etkinlik ile ilimizde de kutlanacak. İlk program; 8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Mümine Hatun Nikâh Salonu’nda yapılacak olan “Hayatımıza Dokunan Kadınlar” isimli söyleşi ile başlayacak. Aynı gün saat 14.30’da ise Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin açılışı gerçekleştirilecek.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, tüm Karamanlı hanımları etkinliklere katılmaya davet etti.  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber