Karaman'da Kadınlar Gününe Özel Bıçakçı Köprüsü Yürüyüşü

Karaman'da Kadınlar Gününe Özel Bıçakçı Köprüsü Yürüyüşü

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 10 Mart  Pazar günü Özdemir Köyü Bucakkışla Bıçakçı Köprüsü yürüyüş etkinliği ve kültür gezisi gerçekleştirdi.

KARDOF Yönetim Kurulu üyesi Yakup Tamer Çıtlak yaptığı açıklamada: 
"Dünya Kadınlar günü kapsamında her yıl bayan katılımcılarımız için ücretsiz yaptığımız etkinliklerden birini daha tamamladı.   

Pazar günü sabah hava kapalı, puslu ve sisli bir yolculukla karlarla bizi karşılayan Özdemir Köyü'ne geldik. İki araçla
tam 34 kişi köy camisinin önünde kısa bir bilgilendirme sonrası 1200 Rakımdan 450 rakıma ineceğimiz Bucakkışla Kurucabel yolu uzaktan görünüyordu.

Toplamda 8 km sürecek yürüyüşümüze başlamıştık, ilk inişte dik bir yamaçtan sonra patika yoldan yürürken yanımızda akan küçük çayın şırıltısı içinde yer yer küçük şelalerde durduk.

Zeytinliklerin içinden ilerlerken aşağıda Göksu nehri ve Bıçakçı Köprüsü göründü. Yürüyüşün bitişinde yanımızda getirdiğimiz sucukları baharın geldiği Bucakkışla Bıçakçı köprüsünde yaktığımız
mangalda pişirip afiyetle yedik.

 Tüm katılımcılara teşekkür eder haftaya 17 Mart Pazar günü yine her yıl yaptığımız Karadağ zirve kar yürüyüşünde buluşma dileklerimizle ayrıldık." dedi.

Karaman'da Kadınlar Gününe Özel Bıçakçı Köprüsü Yürüyüşü

Karaman'da Kadınlar Gününe Özel Bıçakçı Köprüsü Yürüyüşü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber