Karaman’da Kalp Krizi Geçiren Vatandaş Hayatını Kaybetti

Karaman’da Kalp Krizi Geçiren Vatandaş Hayatını Kaybetti

Olay, Beyazkent Mahallesi, 1015.sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 70 yaşındaki Kazım Adıgüzel, alt komşusuna misafirlik için indi. Burada oturan Adıgüzel, bir anda rahatsızlandı ve komşuları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi. Bu sırada kalp krizi geçiren Adıgüzel, sağlık görevlileri yetişemeden yaşamını yitirdi.

Sağlık görevlileri yaşlı adamın ölümü üzerine polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, Adıgüzel’in kalp krizi sonucu öldüğünü tespit ederek, rapor hazırladı.

Daha sonra olay yerinden ayrılmak için araçlarına binen sağlık ve polis ekipleri, yoğun kar yağışı ve yetersiz yol kürüme çalışmalarından dolayı, 1015.sokak üzerinde kaldılar.

Mahalle sakinlerinin de yardımıyla ambulans ve polis araçları kurtarıldı. Adıgüzel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vatandaşlar ise bu tür acil durumlarda mağdur olduklarını belirttiler.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber