Karaman’da Kamyon Yakıt Deposu Patladı

Karaman’da Kamyon Yakıt Deposu Patladı

Karaman sanayisinde yaşanan talihsiz olayda kaynak için ısıtılan kamyonun yakıt deposu patladı

Karaman’da bu sabah meydan gelen olay, sanayi içinde çıraklık eğitim merkezi civarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre servise gelen kamyonun yakıt deposu kaynak sırasında fazla ısınmanın etkisiyle patladı. Patlama ile birlikte vücudunda yanıklar oluşan usta yaralandı.

Olayın yaşandığı anlarda servis yerinde bulunan bir başka çalışanın da durumdan etkilenerek baygınlık geçirdiği öğrenildi.

Olayın sağlık ve emniyet ekiplerine haber verilmesinin ardından olay mahallinde ekipler sevk edildi. Yaralı işçi ve baygınlık geçiren işçi Karaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastaneye sevk edilen Ali K. ve Murat Ş. Tuncay A. isimli işçilerin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, sanayinin birçok noktasında duyulan patlamayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da Kamyon Yakıt Deposu Patladı

Karaman’da Kamyon Yakıt Deposu Patladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber