Karaman'da Kan Bağışında Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Karaman'da Kan Bağışında Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Vali Fahri Meral, Karaman'da gönüllü ve düzenli olarak kan bağışında bulunan hasta ve hasta yakınlarına umut ışığı olan bağışçıların ödüllendirileceği programa katıldı.

Türk Kızılay’ı Konya Kan Bağış Merkezi tarafından Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen programa; Vali Meral’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mahmut Selim Dülger, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Konya Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Kaya Levent,  il protokolü, çok sayıda davetli ve kan bağışçıları katıldı.
 
Tören öncesinde kan bağışında bulunarak toplumsal bir görev ifa eden kan bağışçılarına teşekkür eden Vali Meral, “Böylesine önemli bir konuda duyarlılık göstererek hasta ve hasta yakınlarına umut olan gönüllü kan bağışçılarımızı tebrik ediyorum.

Hayati önem taşıyan bu konuyla ilgili olarak toplumumuz tarafından aynı duyarlılığın ve hassasiyetin gösterilmesini bekliyorum. Kan vermekle bir hastanın sağlığına kavuşmasına vesile olduğunuz gibi aynı zamanda kendi sağılığınızı da korumuş oluyorsunuz. Ülkemizin dört bir yanında hasta ve hasta yakınları için umut kaynağı olan bağışladığınız kanlar belki de bir hastanın hayata tutunmasına ve yaşama arzusunu yeniden kazanmasına vesile olacak.

Bugün bir başkasının ihtiyacının, yarın bizlerin ihtiyacı olabileceğini unutmadan herkesi, kan bağışına davet ediyor, tüm gönüllü bağışçılarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.
basliksiz-1-110.jpg 

Konuşmaların ardından il genelinde gönüllü ve düzenli olarak kan bağışında bulunan 178 kişiye bronz, 3 kişiye gümüş madalyaları Vali Meral ve protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Program, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Karaman'da Kan Bağışında Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Karaman'da Kan Bağışında Bulunan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber