Karaman'da Karantinaya Alınan Binadan Vefat Haberi Geldi

Karaman'da Karantinaya Alınan Binadan Vefat Haberi Geldi

Karaman'da koronavirüs vakası tespit edilen bina sakinlerinden tedavi altında olan 85 yaşındaki vatandaşımız hayatını kaybetti.

Karaman'da koronavirüs ile mücadele kapsamında tedavi gören yaşlı vatandaşın Abbas Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi üzerinde yaşadığı 3 katlı bina karantina altına alınmıştı.

Bu binada test sonucu poizitif çıkan 85 yaşındaki Mustafa Y. yaklaşık bir haftalık tedavi sürecinin ardından dün hayatını kaybetti.

Yaşlı adamın cenazesi ikindi saatlerinde güvenlik önlemleri altında özel koruyucu kıyafetli ekipler tarafından defnedilmek üzere şehir mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber