Karaman’da Karlı Bir Günün Ardından

Karaman’da Karlı Bir Günün Ardından

Karaman günlerdir yapılan uyarıların ardından güne beyaz örtü ile uyandı

Karaman’da gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı güne uyanan Karamanlıları beyaz örtüsü ile karşıladı.

Sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonrası özellikle öğrenciler okullarına gitmekte zorluk yaşayınca yapılacak bir kar tatili açıklaması beklediler.

Beklenen açıklama ikindi saatlerinde geldi ve Karaman yarın için eğitime ara verdi.

Sabah saatlerinde okul servisleri, işçi servisleri zaman zaman trafikte zor anlar yaşadılar.

Karaman Belediyesi ekipleri özellikle ana caddeler üzerinde, kapanan şehir içi yollarında, biraz gecikmeli olsa da müdahale etmeye, ulaşımda aksamaların önüne geçmeye çalıştı.

Zaman zaman trafikte yaşanan aksaklıklara maddi hasarlı kazalarda eklenince trafik polis ekipleri zor anlar yaşadılar. Ereğli yolu kavşağında sabah saatlerinde yaşanan bir kaza sonrasında ise uzun araç kuyrukları oluştu.

Beyaz örtüye bürünen yerlerde kartpostallık görüntüler oluşurken kuşlar ve sokak hayvanları yiyecek bulma için ayrı bir mesai harcadılar.

Kışa hazırlıksız yakalanan sürücüler kış lastiği ve zincir taktırmak için lastikçilerin yolunu tutarken kar kürümek için gerekli ekipmanlarda dükkânların önünde yerlerini aldı. Esnaf kendi dükkanının önünü temizleyerek mesaisine başladı.

Karaman’da Karlı Bir Günün Ardından

Karaman’da Karlı Bir Günün Ardından

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber