Karaman'da Kasa Hırsızı Üç Kişi Tutuklandı

Karaman'da Kasa Hırsızı Üç Kişi Tutuklandı

Karaman’da bir işyerinin duvarını delerek çelik kasasından 14 bin lira çaldıkları ileri sürülen 3 kişi çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Hırsızlık olayı, iki ay önce Yeni Mahalle Mut Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece yarısı duvarı delerek işyerine giren hırsızlar çelik kasada bulunan 14 bin lira parayı alarak kayıplara karıştı. Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen M.L., İ.L. ve H.Ü., isimli kişiler yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber